Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Onsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Den saudiske klub Al Nassr forventer, at Cristiano Ronaldo vil fuldføre sit skifte dertil ved årets udgang. Den tidligere Manchester United-spiller vil underskrive en aftale på to og et halvt år til en værdi af 1.5 milliarder kroner. (Marca)

De franske mestre Paris St-Germain ønsker at binde Lionel Messi til klubben i løbet af de næste par dage. VM-vinderens kontrakt udløber næste sommer, og han kan tale frit med klubber uden for Frankrig fra 1. januar. (Goal)

Den kroatiske forsvarsspiller Josko Gvardiol vil sandsynligvis blive hos tyske RB Leipzig denne sommer, men have en frigivelsesklausul på 817 millioner kroner, som bliver aktiv i hans kontrakt i 2024. (Sky Sports)

Den mexicanske målmand Guillermo Ochoa er indstillet på at slutte sig til det italienske Serie A-hold Salernitana på en fri transfer, efter at hans kontrakt i Club America er udløbet. (Sky Sports Italia)

Inter Milan har åbnet kontraktforhandlinger med den italienske forsvarsspiller Alessandro Bastoni om en ny aftale. Manchester City og Tottenham skulle være interesserede i Bastoni. (La Gazzetta Dello Sport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER