Kent Christensen

Officielt: Benzema spiller ikke med i VM-finalen

Den forsvarende Ballon d'Or-vinder var for en kort stund rygtet til måske at kunne spille med i VM-finalen.
Real Madrids absolut største stjerne og målmaskine, Karim Benzema, havde spillet en fabelagtig sæson-2021/22 og vandt fuldt fortjent sin Ballon d'Or-pris – efter, at han sluttede sæsonen af med at vinde Real Madrids Champions League-trofæ nummer 14.

Det var selvskrevet, at den målfarlige franskmand skulle udtages til Didier Deschamps VM-slutrundetrup, men allerede ved den første træningssession hos det franske landshold, pådrog verdensstjernen sig en muskelskade, der fraskrev ham deltagelse fra samtlige VM-kampe.

Det var dog lige indtil for et par dagen siden, da der pludselig kom forlydender om, at han måske kunne vende tilbage til finalen. Karim Benzema havde trænet op i Madrid, og havde sågar spillet 60 minutter i en træningskamp mod Leganes, og alt lignede derfor, at han var godt på vej til snart at vende tilbage fra muskelskaden.

Glæden var dog kort for dem, som håbede, at Ballon d'Or-vinderen potentielt set ville spille VM-finale, da Karim Benzema selv skrev på Instagram, at han ikke var interesseret. Derudover udtaler landstræner, Didier Deschamps, i et optaktspressemøde, at han ikke vil være at finde på banen:

- Nogle spillere har været skadet, og Karim Benzema er en af dem, og Lucas Hernandez blev skadet i første kamp. Det efterlader mig med 24 spillere, som jeg kan bruge, så jeg synes ikke, at det er fair over for de spillere at spørge om spillere, der ikke er her.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER