Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Louis Andersen

Her følger dagens engleske rygter.
Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix
Manager Erik ten Hag siger, at Manchester United vil udnytte en option på at forlænge aftalerne med Marcus Rashford og Diogo Dalot indtil 2024. (Metro)


Det brasilianske fodboldforbund vil forhøre sig hos Manchester City-manager Pep Guardiola, om han vil være interesseret i at blive landstræner efter sæsonafslutningen. (Sport)

Chelsea, Manchester City og Manchester United har afgivet bud på den 20-årige RB Leipzig forsvarsspiller Josko Gvardiol. Bayern München også er interesseret i kroaten. (Foot Mercato)

Liverpool er interesseret i Napolis mexicanske angriber Hirving Lozano. (Mirror)

Agenten for den portugisiske angriber Joao Felix, som allerede har haft samtaler med Chelsea og Manchester United, håber også på at tale med Aston Villa og Newcastle United om deres interesse i den 23-årige portugiser. (Mirror)

Newcastle håber at kunne hente den 24-årige amerikanske angriber Christian Pulisic. Arsenal og Manchester United også holder et vågent øje på amerikaneren. (Mirror)

Newcastle vil tillade den engelske midterforsvarer Jamaal Lascelles, den nordirske venstreback Jamal Lewis og de skotske kantspillere Matt Ritchie og Ryan Fraser at forlade klubben til januar. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik