Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Onsdagens engelske rygter

Her følger det seneste nye fra det engelske. Der er blandt andet nyt om Kane og Rashford, og så kan der måske opstå en større målmandsrokade hos Chelsea.
Bayern München arbejder på en transfer af Harry Kane fra Tottenham. Den tyske storklub er angiveligt villige til at betale imellem 595- og 744 millioner kroner for den 29-årige engelske landsholdsanfører. (Sky Sports Germany)

Totenham har henvendt sig til Inter på deres 26-årige hollandske landsholdsback Denzel Dumfries. (90min)

Manchester United vil tilbyde en ny langsigtet kontrakt til deres 25-årige angriber Marcus Rashford. Den unge englænder har kontraktudløb til juni. (Fabrizio Romano)

Chelsea overvejer at gå på jagt efter en ny førstemålmand til sommer. Skulle de vælge at virkeliggøre tankerne, vil fremtiden blive usikker for Edouard Mendy og Kepa, som aktuelt duellerer om pladsen i buret. (Sun)

Den tidligere engelske landsholdsspiller Joe Cole udtaler, at den brandvarme hollandske angriber Cody Gakpo vil være ”på alle topklubbernes databaser,” efter at den 23-årige PSV-angriber har vist sig så flot frem hidtil under VM. (TalkSport)

Den tidligere Sheffield United-manager Chris Wilder har set sig varm på det ledige trænersæde i Queens Park Rangers, efter at Michael Beale forlod Championship-holdet til fordel for Rangers. (Sun)

West Ham har meddelt deres irske midtbanespiller Conor Coventry, at han frit kan begynde at lede efter en ny klub i januars transfervindue. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER