H. Kane (59), P. Højbjerg (86)
Torsten Brix

Højbjerg-scoring i Tottenham-sejr

Stor fejl af Pickford startede London-holdet imod Everton, der er skidt kørende for tiden…
Efter en times spil af lørdagens sene Premier League-kamp imellem Tottenham og Everton lavede Jordan Pickford et klodset straffespark på Harry Kane, efter Everton-keeperen efterlod en unødvendig returbold. Se hele episoden her:

Forsøget fra 11-meterpletten scorede Kane selv på, så en bitter pille at sluge for Everton ikke mindst, fordi de havde haft flere gode muligheder i første halvleg, hvor blandt andet Demarai Gray og Onana misbrugte nogle store chancer for Everton.

For Tottenham kom Kane og Son Heung-Min nu også til flere muligheder, men efter føringen kom der ikke meget fra London-holdet og kampen gled lidt ud – indtil Pierre Emil Højbjerg lukkede til 2-0 med en håndfuld minutter igen. Målet var danskerens tredje Premier League-mål i sæsonen, og selvom afslutningen blev rettet lidt af… så var det faktisk en ganske flot en af slagsen.

Med 0-2-nederlaget er Everton fortsat placeret i den nederste halvdel af Premier League, mens Tottenham hænger på topholdene Manchester City og Arsenal, der først spiller i morgen.