England: Premier League
FT
3 - 1
(1 - 1)
Arsenal
Tottenham
T. Partey (20), G. Jesus (49), G. Xhaka (67)
H. Kane (31), Emerson (62)
Kent Christensen

Tidligere Premier League-spiller om London-rivalisering: Tottenham spiller grimt

Ifølge tidligere Arsenal- og Tottenham-spiller, William Gallas, så har Arsenal bedre chancer for at vinde Premier League-titlen end rivalen Tottenham.
Forud for London-derbyet har både Arsenal og Tottenham formået at skrabe mange point sammen, og ligger på en henholdsvis første- og tredjeplads i ligaen. Kun et enkelt point adskiller de to rivaliserende klubber, som tørner sammen i en vigtig derby-kamp på lørdag, hvor Arsenal lægger hus til opgøret på Emirates Stadium klokken 13:30.

William Gallas, der tidligere har spillet for hele tre af de store Londonklubber; Chelsea, Arsenal og Tottenham, udtaler forud for opgøret, at han ikke kan se en vinder af kampen, men at Arsenal generelt har bedre chancer i det lange løb:

- Jeg tror, at Arsenal har bedre chancer for at kæmpe med om titlen end Tottenham, fordi de i denne sæson ikke spiller i Champions League, og derfor tror jeg, at de vil være mere fokuseret på den hjemlige liga.

Ydermere forklarer William Gallas, hvorfor han mener, at Tottenham spiller grimt fodbold:

- Tottenham spiller grim fodbold. De ligger i en god position, og selvom de ikke har spillet det bedste fodbold, så får de gode resultater. De spiller italiensk fodbold, som ikke er så sjovt at se på, men jeg tror det er meget svært at spille mod dem. Nordlondon-derbyet er en 50/50.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER