Fodbold nyheder

Ronaldo får løftet pegefinger af politiet

Af Daniel Fisker

Merseyside Police har givet Cristiano Ronaldo en advarsel for at slå telefonen ud af hånden på en dreng.
Article image
Cristiano Ronaldo gik viralt i kølvandet på kampen mellem Everton og Manchester United i april, men ikke fordi den portugisiske superstjerne brillerede på banen. ”The Red Devils” tabte derimod kampen, hvilket tilsyneladende fik en frustreret Ronaldo til at slå telefonen ud af hånden på en dreng, da Manchester United-angriberen var på vej i spillertunnellen.


Samme dag tyede Ronaldo til sin Instagram-konto, som har 477 millioner følgere, for at sige undskyld til drengen. Undskyldningen har fået mere end otte millioner likes og 115.000 kommentarer, men portugiseren slap ikke for at komme i politiets søgelys. Han stillede således sig selv til rådighed for en afhøring hos ordensmagten.

- Vi kan bekræfte, at en 37-årig mand frivilligt mødte op og blev afhørt i relation til en beskyldning om overfald og kriminel skadeforårsagelse, meddeler Merseyside Police ifølge SkySports.

- Beskyldningen er relateret til en hændelse umiddelbart efter Everton – Manchester United-fodboldkampen på Goodison Park lørdag den 9. april.

Ronaldo slipper dog for yderligere tiltale, idet han nu er sluppet med en løftet pegefinger fra Merseyside Police, som efter godt og vel fire måneder har afsluttet sagen mod portugiseren, som i sin offentlige undskyldning slog fast, at fodboldspillere altid er nødt til at være respektfulde og tålmodige, når det kommer til de unge, som elsker fodbold.

- Sagen er løst med en betinget advarsel. Sagen er nu slut.


Ifølge engelsk lovgivning betyder en betinget advarsel, at Ronaldo ikke er dømt for noget eller nu er udstyret med en plet på sin straffeattest. Advarslen kan dog bruges som bevis for, at Ronaldo har en dårlig karakter, hvis han engang i fremtiden skal for retten for at have begået anden kriminalitet.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik