Fodbold nyheder

Europa Conference League
FT
3 - 1
(1 - 0)
West Ham
Viborg
G. Scamacca (23), J. Bowen (64), M. Antonio (78)
J. Jensen (69)

Viborg i visa-problemer forud for ECL-opgør

Af Philip Dar

Jacob Friis på se bort fra Alassana Jatta og Ibrahim Said, når hans mandskab møder West Ham.
Article image
Ritzau-Scanpix
Viborg står overfor en vanskelig opgave, når Superligaklubben gæster London Stadium torsdag, hvor Premier League-klubben West Ham står på den anden side af midterlinjen. Forberedelserne til kampen har nu fået en negativ drejning, da Brexit har givet Viborg-truppen problemer.


Nigerianske Ibrahim Said og gambiske Alassana Jatta bliver ikke en del af torsdagens opgør grundet indrejse reglerne for ikke-EU-borgere i Storbritannien.

- Vi er ekstremt ærgerlige over, at det ikke er lykkedes at få visum til de to spillere. Vi har forsøgt alt, og både været i tæt kontakt med DBU, UEFA, de to ambassader og en anden udenlandsk klub, som har stået i en lignende situation, men det har desværre vist sig at være umuligt, da der er flere ugers behandlingstid og kampen først blev endeligt fastlagt for en uge siden. Det er meget ærgerligt rent sportsligt, da begge spillere ville have fået en rolle i kampen, men endnu mere ærgerligt rent menneskeligt, at de to går glip af den store oplevelse, siger Viborgs sportsdirektør Jesper Fredberg til klubbens hjemmeside.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik