Fodbold nyheder

Lys fremtid på – Old Trafford

Af Torsten Brix

Ekspert roser den nye manager og Christian Eriksen…

Article image

- For første gang siden Alex Fergusons stop for snart 10 år siden har Manchester United nu ansat en manager, der har hele pakken.


Sådan siger Mikkel Bischoff i dagens udgave af Jyllands-Posten om Manchester Uniteds ansættelse af den hollandske manager Erik ten Hag. United-truppen har mistet store fodboldnavne de sidste sæsoner som Paul Pogba, Jesse Lingard, Nemanja Matić, Edinson Cavani, Juan Mata, Alexis Sanchez og Romelu Lukaku – og måske også klubbens talisman Cristiano Ronaldo.

Indkøbene har siden ankomsten af ten Hag været mere gennemførte og superstjernen Ronaldo er blevet sat på plads af ten Hag. Måske kan Christian Eriksen komme til at overtage noget af Ronaldos ansvar på United-holdet:

- Tidligere i karrieren lå Eriksen længere fremme, men i Inter viste han, at han kan gå et skridt tilbage og binde spillet sammen. Netop den centrale midtbane har længe været Uniteds svage punkt, og derfor tror jeg, at han vil blive en betydningsfuld brik i det boldbesiddende udtryk.

- Klubber som Manchester City, Liverpool og til dels Arsenal og Chelsea køber spillere, der passer til klubbens spillestil. Sådan har det ikke altid været i United. Her er spillere blevet hentet i øst og vest under en række managere, der i både taktik, stil og mandskabsbehandling er vidt forskellige. Men Erik ten Hag har en tydelig retning, og han henter spillere, der passer ind i hans filosofi, slutter Bischoff.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik