Fodbold nyheder

Medie:
Daramy lander i København i aften

Af Niels Nedergaard


Ifølge B.T. vil Mohamed Daramy lande i Roskilde Lufthavn tirsdag aften, inden han til sidst vil tage turen til København for at sætte sin underskrift på en aftale med FCK.
Article image
Ritzau-Scanpix
Mohamed Daramy hungrer efter spilletid, da han er frosset ude i kulden i Ajax. Derfor har stortalentet taget konsekvensen og vender nu retur til FC København og den danske Superliga.


Det skriver B.T., der allerede forleden kunne afsløre, at en lejeaftale gældende til næste sommer stort set allerede var på plads.

Nu melder avisen dog, at Daramy er ombord i et privatfly, der efter planen skal lande i Roskilde Lufthavn klokken 19.45 tirsdag aften. Herefter vil Daramy blive fragtet til København, hvor han vil underskrive en etårig lejeaftale.

Aftalen er gældende for hele resten af denne sæson. Der er dog ingen købsoption med i aftalen ifølge B.T. Angiveligt er manglende spilletid dog årsagen til, at Daramy vender hjem til FCK, da han ønsker at komme med til VM til november.

Her skulle landstræner Kasper Hjulmand ifølge B.T. have givet Daramy og andre aktuelle landsholdsspillere et venligt opkald og fortalt dem, at hvis de ønsker at blive en del af VM-truppen, skal der være fast spilletid til dem – og dette gælder altså også det danske stortalent, som ikke har set grønsværen længe i Ajax.

Mere om Mohammed Daramy

Mere om Ajax

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik