Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Cristiano Ronaldo er et varmt navn i den italienske og portugisiske hovedstad, mens Andrea Pirlo har opgivet Aaron Ramsey.

Article image

AS Roma er ivrige efter at få fingrene Cristiano Ronaldo, som dermed kan blive genforenet med José Mourinho. (Retesport)


Ronaldo kan være på vej tilbage til Portugal, hvor Sporting Lissabon er ivrige efter at blive genforenet med 37-årige Ronaldo. (Sun)

Juventus og Paris Saint-Germain har taget hul på forhandlingerne om Neymar. (AS)

Bayern München nægter at tale med FC Barcelona, fordi den sydtyske storklub ønsker at beholde Robert Lewandowski. (Sport)

Den walisiske midtbanespiller Aaron Ramseys ønske om at forlade Juventus har lidt et knæk, fordi Fatih Karagümrük med Andrea Pirlo i spidsen har opgivet at få fingrene i den 31-årige midtbanespiller. (Mirror)

James Rodriguez er ivrig efter at spille i Europa igen, når den 30-årige colombianer forlader Qatar-klubben Al-Rayyan. (Fabrizio Romano)


Den 28-årige forsvarsspiller Samuel Umtiti kommer til at forlade Barcelona denne sommer, hvor Girona og en række Serie A-klubber vil være interesserede i ham. (Journalist Ekrem Konur)

Real Madrid-duoen Marco Asensio og Dani Ceballos forlader sandsynligvis Santiago Bernabeu i løbet af sommeren. (Marca)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik