Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image

Den polske angriber Robert Lewandowski vil stadig gerne forlade Bayern München, selvom den tyske klubs sportsdirektør Hasan Salihamidzic er rejst hen til den 33-årige angriber for at forsøge at overbevise ham om at blive. (Sky Germany)


Real Madrid har intensiveret deres interesse i den engelske offensivspiller Raheem Sterling i de seneste uger, men også FC Barcelona og Chelsea holder øje med den 27-åriges usikre fremtid i Manchester City. (Mirror)

Chelsea er interesseret i Sterling, da London-klubben er blevet trætte af jagten på FC Barcelona-franskmand Ousmane Dembele, som også Paris Saint-Germain og Bayern München er interesseret i. (Sport)

Real Madrid, Bayern München og Paris Saint-Germain ser ud til at skulle kæmpe med Newcastle om den franske angriber Hugo Ekitike fra Reims. (L´Equipe)

Ekitike rejser dog, efter alt at dømme, tidligt hjem fra sin ferie for at afslutte et skifte til Newcastle for 229 millioner kroner. (Chronicle)

FC Barcelona vil hente den franske forsvarsspiller Jules Kounde, men er ikke klar til at betale 446 millioner, som er Sevillas pris på den 23-årige franskmand. (Marca)


Borussia Dortmund, som solgte 21-årige Erling Haaland til Manchester City, er klar til at hente den ivorianske angriber Sebastien Haller fra Ajax for 268 millioner kroner. (ESPN)

Den belgiske midtbanespiller Axel Witsel skifter til Atletico Madrid, når hans kontrakt med Dortmund udløber denne sommer. (Mundo Deportivo)

Rangers kan ende med at sælge den colombianske angriber Alfredo Morelos, hvis de ikke kan nå til enighed om en ny kontrakt med den 26-årige, hvis kontrakt udløber i sommeren 2023. (90 min)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik