Fodbold nyheder

FCK forlænger med midtbane-talent

Af Anders Vestergaard

FC København har indgået en aftale om en kontraktforlængelse med et af klubbens helt store talenter.
Srecko Niketic/PA Images/Ritzau Scanpix
Srecko Niketic/PA Images/Ritzau Scanpix
FC København har indgået en aftale med U19-spilleren William Clem, som med kontrakten bliver professionel på sin 18-års fødselsdag.


De to parter er blevet enige om en forlængelse af kontrakten, så den nu løber frem til sommeren 2025. Det oplyser FC København på klubbens hjemmeside.

- Det er kæmpestort, og det er noget, jeg har kæmpet for lige siden jeg kom til klubben som 12-årig. Og det kunne ikke være meget bedre at fejre sin 18-års fødselsdag med en ny kontrakt. Det er noget, man næsten kun tør drømme om, siger William Clem til FCK.dk.

Den nu 18-årige spiller har sit udgangspunkt på banens 6’er-position, og i FC København er man tilfredse med forlængelsen af det defensive midtbane-talent.

- Han er en moderne 6'er-type, og rent taktisk er han på et meget højt niveau, og han har samtidig en stærk personlighed. Han er en tillidsfuld teamplayer, der er et forbillede for andre fordi han er så målrettet, seriøs og villig til at lære, udtaler FC Københavns udviklingsdirektør, Sune Smith-Nielsen.

William Clem har stadig sin debut på førsteholdet til gode, men han har en enkelt gang været med på bænken, da FC København tog imod Slovan Bratislava i Conference League tilbage i december måned.

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik