Fodbold nyheder

Eftertragtet forsvarsspiller foretrækker Barcelona over Premier League-klubber

Af Asbjørn Steffensen

Sevillas Jules Kounde står i høj kurs hos flere europæiske storklubber, men hans personlige favorit-destination er Catalonien.
Jules Kounde har været storspillende for Sevilla de seneste par sæsoner. I den netop overståede La Liga-sæson havde den 24-årige franskmand store i aktier i, at Sevilla lukkede færrest mål ind i ligaen.


Med sit gode forsvarsspil har han opnået både respekt og interesse hos mange europæiske storklubber. Flere klubber fra Premier League håber på at kunne skrive under med Kounde, men personligt vil franskmanden blive i La Liga.

Det er dog ikke for at fortsætte hos Sevilla. Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo ønsker Kounde at blive Barcelona-spiller og afløse Gerard Pique, der angiveligt ikke er en del af træner Xavis planer i næste sæson.

Det spanske medie skriver, at Sevilla vil acceptere bud fra omkring 520 millioner kroner, men at den catalanske storklub vil forsøge at få prisen på Kounde ned.

Kounde kan dermed måske danne makkerpar i forsvaret med danske Andreas Christensen, der også er stærkt rygtet til Barcelona.


Mere om Jules Koundé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik