Fodbold nyheder

Medie: Real Madrid har udset sig talentfuld englænder til midtbanen

Af Asbjørn Steffensen

Jude Bellingham er ifølge spansk medie i søgelyset hos Champions League-vinderne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid offentliggjorde for nyligt købet af Monacos 22-årige franske midtbanespiller, Aurélien Tchouameni, for 600 millioner kroner, der dermed blev klubbens fjerde-dyreste indkøb nogensinde.


Los Blancos ser dog ikke ud til at være færdige med at bruge deres hårdt opsparede penge, der i første omgang nok var tiltænkt Kylian Mbappe.

Ifølge det spanske medie Cadena SER har den spanske hovedstadsklub udset sig Dortmunds blot 18-årige engelske midtbane-profil, Jude Bellingham, som deres mål i sommeren 2023.

Real Madrid er så småt gået i gang med at afløse deres rutinerede midtbane bestående af Luka Modric, Toni Kroos og Casemiro. Sidste sommer hentede de Edouardo Camavinga i Rennes og senest Tchouameni i Monaco.

Bellingham skal angiveligt 'være prikken over i'et' på den fremtidige midtbane i Real Madrid og der er allerede tale om en handel, der kan lande på omkring 750 millioner kroner.

Bellingham kom til Dortmund fra Birmingham i 2020 i en alder af bare 17 år. Han har siden udviklet sig til at være en fast mand og har nået 90 kampe i den tyske storklub.


Mere om Jude Bellingham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik