Fodbold nyheder

Newcastle vil have hollandsk forsvarsklippe

Af Simon Friis Christensen

Newcastle er godt igang med at gøre sig klar til næste sæson, og derfor vil de også gerne have styr på de sidste brikker i deres forsvar.
Article image
Den 22-årige hollænder Sven Botman har været eftertragtet af Newcastle siden vintertrasfervinduet, men nu ser det ud til, at de er ved at være tættere på en handel end de har været før. Fabrizio Romano mener Newcastle vil have lukket handel hurtigst muligt med den franske klub LOSC Lille, som der ejer Botman.
Newcastle fik nye kræfter til deres defensive linje i Januar, da de hentede Kieren Trippier, Matt Targett og Dan Burn for at holde sig over nedrykningsstregen på tabellen. Det formåede de meget godt, da de fik kæmpede sig op til 11-pladsen. Det er dog ikke nok for de nye ejere, så derfor gør de sig bragt i at styrke sig på næsten alle positioner inden 2022/2023 sæsonen starter.

Sven Botman skulle være åben overfor et Premier League-skifte, men som Fabrzio Romano meddeler, så skulle AC Milan også være interesseret i hollænderen. Hvis AC Milan er ligeså klar til at åbne op for pengepungen, som Newcastle er, så kunne det godt ligne et mere attraktivt skifte, at få lov til at slutte sig til de italienske mestre, end et engelsk hold, som der prøver at kravle op af tabellen.

Mere om Sven Botman

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik