Philip Dar

Søndagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter
Manchester United håber, at de kan lokke danske Christian Eriksen til på en fri transfer, når hans korte aftale med Brentford udløber. (Sunday Mirror)

United tror også stadig på, at det lykkes at hente FC Barcelonas hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong til klubben. (Sport via Daily Star Sunday)

Arsenal er villig til at betale Manchester City-brasilianer Gabriel Jesus en ugeløn på 1,6 millioner kroner for at skifte til Emirates Stadium denne sommer. (Sun on Sunday)

Liverpool har tilsluttet sig kampen om Leeds-brasilianeren Raphinha efter det ser ud som om, at klubben mister den senegalesiske angriber, Sadio Mané. (Sunday Mirror)

Sadio Mané er overbevist om, at han ønsker et Liverpool-exit. Angriberen er kædet sammen med Bayern München, og har endnu ikke efterspurgt en ny kontrakt på Anfield. (Sunday Telegraph)

Chelsea fører jagten på FC Barcelonas franske offensivspiller Ousmane Dembele, som er tilgængelig på en fri transfer, når hans kontrakt udløber i slutningen af denne måned. (Talksport)

Nottingham Forest er klar til at prøve lykken med et bud på 105 millioner kroner for Burnleys engelske målmand Nick Pope, som dog vurderes til at være 350 millioner kroner værd. (Sun on Sunday)

Tottenham er interesseret i Newcastles 25-årige franske offensivspiller Allan Saint-Maximin. (Football London)

Newcastle skal betale 437 millioner kroner, hvis de vil hente Manchester Citys hollandske forsvarsspiller Nathan Aké. (Sun on Sunday)

Crystal Palace overvejer at byde på Rangers´ nigerianske midtbanespiller Joe Aribo. (The Athletic)

Wolverhampton er tæt på at lukke en aftale med Sporting Lissabons portugisiske midtstopper Goncalo Inacio, som hentes for 262 millioner kroner. (Mirror Online)

Wolverhampton er også blevet kædet sammen med Benficas schweiziske angriber Haris Serferovic efter, at klubbens manager, Bruno Lage, er blevet fotograferet sammen med den 30-årige angriber. (Semih Atlilar)