Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Anders Mathiasen

Manchester United er tæt på Ajax-hollænder, Real Madrid er tæt på at hente ung franskmand, PSG-stjerne har planer om at blive i klubben og så vil Barcelona skille sig af med dansk angriber.

Article image

Manchester United har påbegyndt samtaler med den 20-årige hollandske forsvarsspiller Jurrien Timber fra Ajax, der er vurderet til at koste 375 millioner kroner. (Guardian)


Benficas angriber Darwin Nunez har holdt flere møder med flere topklubber i Premier League omkring et potentielt skifte i sommerens transfervindue. Liverpool, Manchester United og Newcastle er alle interesserede i at hente uruguayaneren. (Football Transfers)

Real Madrid er ivrige efter at hente Monacos franske midtbanespiller Aurelien Tchouameni - Real Madrid har budt 594 millioner kroner. (Foot Mercato)

Den spanske avis Marca mener at vide, at Tchouameni har accepteret et skifte til Real Madrid samt femårige kontrakt. (Marca)

Neymar har planer om at blive i PSG, selvom der har været spekulationer om brasilianerens fremtid i Paris. (Canal+)

Inter håber på, at de kan sikre sig den argentinske angriber Paulo Dybala, som forlader Juventus efter denne sæson. (Goal)


La Liga-klubben Sevilla overvejer at gå ind i kampen om at hente Spurs´ engelske midtbanespiller Harry Winks. (Sun)

Den tidligere Chelsea og Arsenal-spiller Willian er opsat på at forlade sin nuværende klub Corinthians i Brasilien for i stedet at vende tilbage til Europa. (Fabrizio Romano)

FC Barcelona vil skille sig af med den danske angriber Martin Braithwaite på en lejeaftale - dog er danskeren ikke interesseret i at skifte væk fra Barcelona. (Mundo Deportivo)

Mere om Neymar

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik