Fodbold nyheder

- Mbappe er glemt i dag

Af Asbjørn Steffensen

Real Madrids præsident, Florentino Perez, lader til at have glemt alt om superstjernen efter klubbens Champions League-titel.

Article image

Real Madrid missede signingen af den franske superstjerne, Kylian Mbappe, på hvad der lignede målstregen. I stedet valgte den 23-årige angriber at forlænge sin kontrakt med PSG til 2025.


Real Madrid-ledelsen har været ude med kritik af Mbappes kontraktforlængelse i PSG, da de mener, de havde en aftale på plads med franskmanden og at PSG overtræder flere regler i deres nye kontrakt.

Men lørdag aften talte ingen i eller omkring Real Madrid om Mbappe. Skal man tro klubbens præsident, Florentino Perez, er han en saga blot nu.

- Real Madrid vil altid fortsætte med at arbejde på at hente de bedste spillere, men i dag er Mbappe glemt, sagde Perez til Movistar+ efter Champions League-sejren og fortsætter:

- Intet har ændret sig. Real Madrid har haft en perfekt sæson, og det er et glemt emne nu. Der er kun en Real Madrid-fest.

Real Madrid bød sidste sommer omkring 1,5 milliarder kroner på Mbappe, da han havde et år tilbage af sin kontrakt med PSG. Den franske klub afviste buddet i håbet om at Mbappe ville underskrive en ny kontrakt.

Mere om Kylian Mbappé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik