Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 1
(0 - 0)
Liverpool
Real Madrid
V. Júnior (59)
Asbjørn Steffensen

Champions League-helt: Jeg har ikke fået nok respekt

Thibaut Courtois blev Real Madrids redningsmand i Champions League-finalen mod Liverpool, og havde klar besked efter triumfen.
Real Madrids Thibaut Courtois var ikke til at passere lørdag aften i Champions League-finalen mod Liverpool. Mohamed Salah og Sadio Mane og deres holdkammerater gjorde næsten alt i deres magt for at få nettet til at blafre, men Courtois ville det anderledes.

Den 30-årige målmand var grundstenen for Real Madrids 14. Champions League-titel og blev fortjent kåret til kampens spiller. I et interview med engelske BT Sport efter kampen havde Courtois også en klar besked.

- I dag havde jeg brug for at vinde en finale for min karrieres skyld og for alt det hårde arbejde. Og for at sætte mit navn i respekt. Jeg føler nemlig ikke, at jeg har fået nok respekt - specielt i England. Jeg så en masse kritik selv efter en fantastisk sæson, sagde Courtois efter kampen.

Den store belgiske målmand diskede op med hele ni redninger gennem kampen, hvilket er flest af en målmand i Champions League-finale siden 2004.

Champions League-titlen er Courtois' første, men han var med til at vinde Europa League med rivalerne fra Atletico Madrid i 2012.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER