Fodbold nyheder

Europa: Champions League
FT
0 - 1
(0 - 0)
Liverpool
Real Madrid
V. Júnior (59)

Kampen i kampen – Vinicius mod Alexander-Arnold

Af Anders Vestergaard

Analyse - Duellen mellem Real Madrids Vinicius og Liverpools Alexander-Arnold kan meget vel komme til at definere lørdagens Champions League-finale.
Ritzau/Scanpix
Ritzau/Scanpix
Vinicius har haft en stor sæson for de spanske mestre. En sæson, som de fleste vil definere som det helt store gennembrud.


I lørdagens Champions League-finale i Paris mod Liverpool FC vil den brasilianske kant komme til at kæmpe for at få god plads at arbejde på, da han skal op imod Liverpools højre-back, som er en sublim spiller i en-mod-en-duellerne.

Duellen mellem de to spillere vil højst sandsynligt være en vigtig faktor i finale-braget, da Real Madrid i denne Champions League-sæson er kommet langt med mange fornemme kontraangreb.

I de foregående Champions League-opgør har Real Madrid stået dybt og afventet chancen for at slå til i kontraangrebene, hvor særligt Vinicius har haft en vigtig rolle med sin fart.

Når Vinicius får sat fart i spillet, vil det være essentielt for Liverpool, at Alexander-Arnold står korrekt placeret fra start for at stoppe Vinicius.

Denne kamp i kampen kan meget vel blive definerende for kampens udfald, da det er vigtigt for Ancelottis tropper, at Vinicius for god plads på kanten.

Begge spillere er store fan-darlings i deres respektive klubber, hvor de begge har fået vigtige roller i forhold til Ancelottis og Klopps taktiske planer i de store kampe.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik