Fodbold nyheder

Barca og Lewandowski enige - Bayern står i vejen

Af Anders Mathiasen

Den polske angriber og FC Barcelona er enige om en kontrakt, men Bayern München står i vejen…

Article image

Robert Lewandowski er FC Barcelonas topprioritet I det kommende transfervindue, men det ser besværligt ud for de to parter, da Bayern München ikke er interesserede i at sælge deres polske skarpretter - i hvert fald ikke for mindre end 372 millioner kroner.


Selvom Robert Lewandowski vil væk fra Bayern München har klubben som sagt ikke i sinde at lade polakken skifte før kontrakten er udløbet, hvilket den gør næste sommer. Mellem Lewandowski selv og Barcelona er der angiveligt ingen kvaler, hvad angår kontraktforhandlinger, men problemet opstår når Bayern München kommer ind i billedet.

Flere medlemmer af Bayern Münchens ledelse har gentagende gange sagt, at Lewandowski ikke får lov til at skifte i år. Den tyske storklub forlanger som minimum 372 millioner kroner for spilleren, mens Barcelona hverken har lyst eller råd til at betale denne sum for spilleren, de vil i stedet lede efter alternative løsninger.

En af hovedårsagerne til, at Bayern ikke er villige til at skille sig af Lewandowski i år er, at man ikke har haft mulighed for at finde en erstatning for polakken til næste sæson. Hvis Bayern München fandt en erstatning på angrebspositionen, kunne det betyde, at Lewandowskis skifte til Barcelona blev væsentligt nemmere.

Mere om Robert Lewandowski

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik