Philip Dar

Torsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Chelsea overvejer at hente RB Leipzigs franske angriber, Christopher Nkunku. (Goal)

Chelsea kan gøre et sidste forsøg på at snuppe Monacos franske midtbanespiller, Aurelien Tchouameni foran næsen af Real Madrid. (Goal)

De Chelsea-spillere, som står foran et kontraktudløb, vil gerne høre de nye ejeres plan med klubben før de underskriver nye aftale. (Times)

Newcastle United forbereder at slå transferrekord for at lokke Lyons brasilianske midtbanespiller Lucas Paqueta til klubben.

Tottenham holder øje med Inters italienske midtstopper, Alessandro Bastoni. Også Manchester United er interesseret. (Gazzetta dello sport)

Den engelske målmand Fraser Forster, har gennemgået et lægetjek på Hotspur Way forud for sit skifte til Tottenham, når hans Southampton-kontrakt udløber næste måned. (Mail)

Arsenal holder øje med Alvaro Moratas situation. Den spanske angriber har været på udlån i Juventus fra Atletico Madrid denne sæson. (Tuttosport)

Arsenal er også interesseret i den tyske kantspiller Serge Gnabry i Bayern München, men London-klubben har ikke råd til den 26-årige denne sommer. Gnabry har tidligere optrådt i Arsenal-tråden. (Christian Falsk)

Arsenal har givet den engelske angriber Eddie Nketiah et sidste kontrakttilbud, og der er et stigende håb i klubben om, at den 22-årige angriber vil underskrive en forlængelse af sin nuværende kontrakt, som udløber til sommer. (Mail)

Aston Villa er klar til at intensivere jagten på den 22-årige Rangers-nigerianer, Calvin Bassey. (Times)

Liverpool har sat den engelske midtbanespiller Alex Oxlade-Chamberlain til salg. Aston Villa og West Ham er blandt de interesserede. (Mirror)

Forhandlingerne mellem West Ham og den tjekkiske midtbanespiller Tomas Soucek om en ny kontrakt, har ramt en blindgyde. (Guardian)

Everton og Crystal Palace holder øje med den brasilianske midtbanespiller, Ederson Silva, som tørner ud for Serie A-klubben Salernitana. (Football Insider)

Evertons 25-årige forsvarsspiller, Jonjoe Kenny, som har kontraktudløb til sommer, har løftet lidt af sløret for sin fremtid og har udtalt, at meget er muligt denne sommer. (Liverpool Echo)

Den tyske midtbanespiller Pascal Gross er i forhandlinger med Brighton omkring en kontraktforlængelse, når hans nuværende udløber til juni. (Kicker)