Fodbold nyheder

Evra om Guardiola: Ingen City-spillere elsker ham

Af Philip Dar

Mediekrigen mellem Manchester United-legenden og City-manageren, har taget ny drejning.

Article image

Den tidligere Manchester United-spiller Patrice Evra og Manchester City-manager Pep Guardiola, er havnet i lidt af ordkrig, som føres gennem udtalelser i medierne.


Efter Manchester Citys nederlag mod Real Madrid i Champions Leagues semifinale, udtale Evra, at Guardiolas mandskab manglede personligheder. Dette fik Guardiola til at respondere med en brutal kommentar omkring, at Evra selv manglede den slags personlighed, da Guardiolas FC Barcelona mandskab `destruerede` Manchester United i Champions League-finalen i 2011.

Nu er der så igen blevet sendt en kommentar afsted. Denne gang fra Evra mod Guardiola.

- For at være ærlig, så forstår jeg det ikke. Jeg passede bare mit job hos Amazon Prime, hvor jeg sagde, at det må være svært at arbejde under Guardiola, når man har et stort ego og en vis personlighed. Det jeg sagde, var positivt, men hvis du vil snakke, så lad os snakke. Jeg kan ikke se nogle som helst spillere i City, som elsker ham. Jeg var overrasket over, at han overhovedet havde tid til at svare Patrice Evra, en pensioneret spiller. I øvrigt, så vandt han kun Champions League dengang, fordi han havde Xavi, Iniesta og Messi. Selvfølgelig vinder man Champions League med det hold, men nu hvor han ikke har dem, så er det længe siden, at han vandt Champions League, udtaler Patrice Evra ifølge Manchester Evening News.




Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik