Fodbold nyheder

Rangnick udpeger sin største Manchester United-skuffelse

Af Daniel Fisker

Manchester United fik ifølge klubbens midlertidige manager, Ralf Rangnick, et knæk mod Atlético Madrid.

Article image

Det har ikke ligefrem været nogen succeshistorie med Ralf Rangnick som midlertidig manager i Manchester United, som mangler en kamp for at kunne sætte punktum for den dårligste Premier League-sæson nogensinde.


”The Red Devils” indtager sjettepladsen i Premier League, inden sidste spillerunde bliver sparket i gang. Manchester-klubben har dermed udsigt til at skulle Europa League-fodbold i den kommende sæson.

West Ham ånder dog Manchester United i nakken. Hvis ”The Hammers” vinder i sidste spillerunde, og hvis Manchester United taber, må ”The Red Devils” nøjes med at skulle spille UEFA Conference League-fodbold i næste sæson.

Manchester United spillede indtil marts Champions League-fodbold, men to ottendedelsfinaler mod Atlético Madrid blev endestationen for Manchester United, som ifølge Rangnick led et knæk mod den spanske hovedstadsklub.

- Siden Atlético-kampen formåede vi ikke at genfinde vores form, udtaler Ralf Rangnick ifølge Daily Star.

- Før havde vi stabiliseret holdet, vi havde fået mere stabilitet i forsvaret. Men vi vidste selvtilliden og energien.


- Det har noget at gøre med selvtillid, holdånd og sammenhold.

Netop holdånden – eller mangel på samme – er et udtryk for Rangnicks skuffelse. Manchester United har ifølge den midlertidige manager en kerne af gode spillere, men de har ikke fået det til at fungere i løbet af det seneste halve år.

- Det er min største skuffelse, at vi ikke fik etableret en holdånd. Jeg tror stadigvæk på, at der er en kerne af spillere, som er på toppen – og gode nok til at spille for denne klub.

Ralf Rangnick, som nåede at stå i spidsen for Manchester United i 28 kampe, fortsætter på Old Trafford som rådgiver. Derudover skal den 63-årige tysker være landstræner for Østrig, som ikke formåede at kvalificere sig til den kommende VM-slutrunde.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik