Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Det tyder på et mindre udsalg i Barcelona, mens Real Madrid tilsyneladende er begyndt at ryste på hånden i forhold til Kylian Mbappé.

Article image

Real Madrid er efter sigende interesserede i Manchester City-midtbanespilleren Ilkay Gündogan. (Marca)


I Lazio er man villig til at sælge Luis Alberto, som ønsker at vende tilbage til Spanien, når sommerens transfervindue åbner. Sevilla er efter sigende blandt bejlerne til Alberto, som Lazio forlanger mindst 300 millioner kroner for.

I FC Barcelona er man parat til at sælge den 23-årige midtbanespiller Óscar Mingueza i løbet af sommeren. Den catalanske storklub er dog interesseret i at få mindst 35 millioner kroner for Mingueza. (Sport)

Juventus vil efter sigende erstatte Paulo Dybala med landsmanden Ángel Di María, som forlader Paris Saint-Germain efter syv år. Der forhandles i øjeblikket om en etårig kontrakt – med mulighed for en etårig forlængelse. (Fabrizio Romano)

FC Barcelona har derudover prissat højrebacken Sergiño Dest til 185 millioner kroner. (Marca)

Real Madrid-præsidenten Florentino Perez har fortalt spillerne i den spanske hovedstadsklub, at de ikke får selskab af Paris Saint-Germain-angriberen Kylian Mbappé. Nervøsiteten og forvirringen – vedrørende Mbappé – har tilsyneladende spredt sig i Madrid. (Journalist Guillem Balague)

Den portugisiske midtbanespiller, Xeka, forlader Lille efter denne sæson, men landsmanden og forsvarsgeneralen José Fonte ser ud til at blive i Ligue 1-klubben i yderligere et år. (ESPN)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik