Fodbold nyheder

Her er forårets profil i Superligaen

Af Niels Nedergaard

Tipsbladet.dk har kåret forårets profil, og her er valget faldet på en Silkeborg-spiller

Article image

Oprykkerne fra Silkeborg IF har haft en forrygende sæson i Superligaen og har allerede sikret sig bronze før sidste spillerunde. Nu kan holdet bryste sig over endnu en fornem hæder. I hvert fald er en af klubbens profiler blevet kåret som den største profil i foråret 2022.


Nicolai Vallys er den, som valget er faldet på. Kåringen står Tipsbladet bag, og her har Superligaens trænere peget på den, som de synes har gjort den største positive forskel i løbet af forårets kampe i Superligaen.

En titel, som Silkeborgs offensive profil er glad og stolt over at have vundet.

- Det er vildt. Det er et flot selskab. Jeg tror, at min vej har passet til mig, og hvem jeg er. Og jeg tror egentlig også, den kunne passe mange andre. Og så har jeg selvfølgelig haft et talent og arbejdet godt for det, fortæller Nicolai Vallys til mediet i forbindelse med kåringen.

Det var endda en forholdsvis klar sejr til Nicolai Vallys, da han fik hele 42 ud af 55 point i afstemningen, mens holdkammeraten Nicklas Helenius blev nummer to. Herefter fulgte spillere som Pep Biel fra FCK, Anders Dreyer fra FC Midtjylland samt Denis Vavro ligeledes fra FCK.

Nicolai Vallys har i denne sæson lavet ti mål og ti assists. Dermed topper han i øjeblikket listen over flest assists, mens han er nummer syv på topscorerlisten i Superligaen. Nicolai Vallys har mulighed for at udbygge føringen på assist-listen, når Silkeborg søndag runder sæsonen af mod Brøndby på udebane.

Mere om Nicolai Vallys

Mere om Silkeborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik