Fodbold nyheder

En drikkedunk på Premier League-kurs

Af Daniel Fisker

Nottingham Forest-målmanden Brice Samba tog utraditionelle metoder i brug for at opnå heltestatus i tirsdagens straffesparkskonkurrence.

Article image

Der var drama for alle pengene på City Ground i Nottingham tirsdag aften, hvor Nottingham Forest og Sheffield United skulle kæmpe om muligheden for at skulle spille en playoffkamp om at rykke op i Premier League næste sæson.


Gæsterne fra Sheffield havde indhentet Nottinghams 2-1-føring fra det første opgør, da de første 90 minutter var spillet. Heller ikke efter forlænget spilletid var der fundet en samlet vinder, hvorfor kampen skulle afgøres fra 11-meterpletten.

Nottingham-målmanden Brice Samba reddede tre straffespark og sendte dermed ”The Reds” til Wembley, men congoleserens forberedelser til en eventuel straffesparkskonkurrence har efterfølgende vist sig at være utraditionel.

Samba havde medbragt en drikkedunk til den afgørende kamp, hvilket i sig selv ikke er usædvanligt, men den 28-årige målmand havde noteret Sheffield United-spillerne – og hvor de plejer at sparke straffespark – udenpå flasken.

Det må stå hen i det uvisse, om Samba rent faktisk gjorde brug af sine noter, men Nottingham-målmandens tre redninger sendte ikke desto mindre ”The Reds” til Wembley, hvor et altafgørende oprykningsopgør mod Huddersfield venter den 29. maj.

Mere om Nottingham F

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik