Fodbold nyheder

Barcelona vil forstærke defensiven yderligere

Af Anders Mathiasen

Barca-træner Xavi Hernandez er ikke tilfreds med sine forsvarsspillere, derfor skal der investeres i en verdensklasse-forsvarsspiller.
Article image
Ritzau-Scanpix
FC Barcelona har allerede sikret sig danske Andreas Christensen fra Chelsea, mens flere medier melder, at Cézar Azpiliqueta også skifter til catalanerne efter sæsonen.


De seneste meldinger går nu på, at Barcelona vil forstærke defensiven yderligere - denne gang i Napoli, hvor de har udset sig den bomstærke Kalidou Koulibaly, vis kontrakt med Napoli udløber i sommeren 2023. Senegaleseren er angiveligt ikke interesseret i at forlænge sin kontrakt med den italienske klub, og Napoli vil derfor sørge for at sælge Koulibaly i år, mens man stadig kan få penge for ham.

Prisen på Koulibaly er angiveligt sat til omkring 223 millioner kroner. Dog har FC Barcelona ikke planer om at betale denne pris, da man vil forsøge at inkludere en spiller i en byttehandel. Det er den spanske avis SPORT, der melder om historien, men de melder intet om, hvilken Barca-spiller, der kan inkluderes i en sådan handel.

Hvis det lykkes Barcelona at hente Koulibaly, vil defensiven i Barca efterhånden se yderst konkurrencedygtig ud. Man har sikret sig Andreas Christensen og muligvis også Azpiliqueta fra Chelsea. Derudover har man Eric Garcia og Ronald Araujo, som er unge spillere, der har gjort det godt i sæsonen. Slutteligt har man Gerard Pique, som før sin skade, havde gang i en god sæson.

Dermed vil det se positivt ud for nutiden og fremtiden i de defensive geledder i FC Barcelona.


Mere om Kalidou Koulibaly

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik