R. Borré (26)
A. Cresswell (17)
Asbjørn Steffensen

Frankfurt er klar til første europæiske finale i 42 år

Frankfurt er i deres første europæiske finale i 42 år efter at have besejret West Ham i Europa Leagues semifinale.
Frankfurt havde skaffet sig et godt udgangspunkt på udebane i den første Europa League-semifinale mod West Ham med en sejr på 2-1 på London Stadium. Torsdag aften skulle de to mandskaber mødes igen og kæmpe om en finaleplads.

Kampen var ikke meget mere end et kvarter gammel, da Aaron Cresswell som bagerste mand nedlægger Frankfurts angriber. Efter at have set hændelsen igennem igen, valgte dommer Jesus Gil Manzano at give ham det røde kort.

Ikke lang tid efter udvisningen blev Frankfurts Ansgar Knauff sendt i dybden, hvorefter han fandt Rafael Borre fri feltet, som med en præcis inderside udplacerede Alphonse Areola i målet.

Det tyske hjemmehold, der til aften var uden danske Jesper Lindstrøm grundet skader, fortsatte med at sidde på spillet i anden halvleg, men uden at komme til de store chancer.

Med ti minutter igen kammede det over for West Hams manager, David Moyes, der i frustration sparkede en bold op på tribunen. Dommeren kvitterede med et rødt kort, og så måtte han forlade trænerområdet.

Der kom ikke flere mål i kampen, og Frankfurt fejrede sejren, som havde de vundet en titel. De mange fans stormede banen i glædesrus over at have nået finalen, som spilles i Sevilla d. 18. maj.