Fodbold nyheder

Avis:
Mulige afløsere for Lewandowski

Af Elias Eliasson

Bayern München kigger mod fire potentielle afløsere for stjerneangriberen Robert Lewandowski.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den polske superstjerne bevæger sig mod sit sidste år af sin kontrakt med de tyske mestre, og er samtidig blevet rygtet væk fra storklubben. Hovedpersonen er selv usikker på hvad fremtiden byder på.


Ifølge det tyske medie Bild, så har Bayern München rettet sigtekornet mod fire mulige afløsere. Det første navn på listen skulle være Ajax-bomberen Sebastien Haller, der har en fortid i Bundesligaen, hvor han tørnede ud for Eintracht Frankfurt. Ivorianeren har scoret 33 mål i 39 kampe, hvoraf 11 af dem i Champions League.

Haller skulle angiveligt også være den billigste afløser for Robert Lewandowski. Haller kræver angiveligt kun en årsløn på 75 millioner kroner, mens Robert Lewandowski kræver 300 millioner kroner årligt.

De andre spillere som Bayern München kigger på er også interessante navne. Der er tale om den mislykkede Chelsea-angriber Romelu Lukaku, Benficas Darwin Nunez og Leverkusen-tjekken Patrik Schick.

Fælles for de tre er, at deres prisskilt ligger omkring de 600 millioner kroner, mens Haller angiveligt koster det halve.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik