E. Nketiah (13), E. Smith Rowe (27), E. Nketiah (57), B. Saka (90)
Torsten Brix

AC startede fejlfyldt London-opgør

Edward Nketiah havde inden kampen imod Chelsea ikke scoret – det har han nu…
2-2 var stillingen ved pausen af onsdagens stormøde i Premier League mellem Chelsea og Arsenal. De mange mål i første halvleg skyldtes ikke mindst flere store fejl – samt et hav af fejlafleveringer. Danske Andreas ”AC” Christensen startede blandt andet kampen med at spille den målfattige Edward Nketiah helt fri og den unge Arsenal-angriber kunne score kampen og sæsonens første mål.

I den anden ende var det også et meget fejlbelagt forsvar, som da Timo Werners afrettede forsøg ikke blev stoppet af Arsenal-keeperen Aaron Ramsdale, der så meget tung ud. Herefter lavede Emile Smith Rowe en behersket indersideafslutning, hvorved Arsenal kom foran for anden gang i første halvleg. Men nok engang kom Chelsea tilbage og scorede til 2-2, da den aldrende Cesar Azpilicueta let kom foran Nuno Tavares.

Azpilicueta blev dog skurk efter en times spil, da hans fejlaflevering startede det angreb, som endte med 3-2-målet, der noget overraskende blev scoret af Nketiah efter usikkert forsvarsspil af Malang Sarr. I overtiden begik Azpilicueta et straffespark på Bukayo Saka, som den unge englænder scorede på til 4-2 i en fejlfyldt kamp.