D. Jota (13), S. Mané (46)
Torsten Brix

Intens mesterskabskamp

Hæsblæsende opgør på Etihad…
Hvis Manchester City vandt søndagens topkamp imod Liverpool, mente mange, at det ville være mesterskabsafgørende, da Pep Guardiolas mandskab i så fald ville have fire points forspring med syv kampe igen.

Ved pausen var City foran med 2-1 efter en forrygende og intens første halvleg, der også startede voldsomt op. Der var blot spillet fire minutter, da Kevin De Bruyne scorede kampens første mål, men forinden havde Raheem Sterling faktisk misbrugt en stor chance imod sin gamle arbejdsgiver.

Efter et dusin minutter udlignede Liverpools Diogo Jota efter et godt oplæg af Trent Alexander-Arnold, men den ellers målfattige Gabiel Jesus snød Liverpools offside-fælde og scorede til 2-1.

Det hæsblæsende niveau fra første halvleg fortsatte også i starten af anden halvleg, hvor der end ikke var spillet et minut, før fødselaren Sadio Mane fik scoret til 2-2 efter en fornem aflevering fra Mohamed Salah.

Efter en times spil troede Manchester City, at de havde scoret til 3-2, men Sterling-scoringen blev korrekt annulleret for offside af VAR-dommerne. Så kampen sluttede 2-2 og dermed er mesterskabskampen stadigvæk ligeså intens – som søndagens opgør var…