Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 1
(0 - 1)
Manchester U
Atlético
R. Lodi (41)
Emre Arslan

Optakt: Manchester United – Atletico Madrid

Med et resultat på 1-1 i Madrid, er der alt at spille om i returopgøret på Old Trafford, når Atletico Madrid kommer på besøg tirsdag aften.
Kommentar:

Ottendedelsfinalerne i verdens bedste klubturnering byder tirsdag aften på det andet af to møder mellem Atletico Madrid og Manchester United, når de to hold brager sammen i Manchester.

To historiske klubber i Europa, kæmper om en kvartfinaleplads i dette års udgave af Champions League. Cristiano Ronaldo og resten af Manchester-mandskabet skal forsøge at bryde igennem et formstærkt Atletico Madrid-mandskab med formstærke profiler som Joao Felix og Renan Lodi.


De to mandskaber spillede 1-1 på Wanda Metropolitano efter at den unge svensker Elanga sent fik udlignet i kampen. De to hold kommer til kampen med lidt forskellige resultater i den hjemlige liga. Så det bliver spændende at se hvad de kommer med i aften.

Både englænderne og spanierne har generelt skuffet i deres respektive hjemlige ligaer i denne sæson. Manchester United ligger på nuværende tidspunkt på en fjerde plads og den top-4 placering vil de forsøge at holde på, selvom at Arsenal lige nu er topfavoritterne til at tage den sidste plads til næste års Champions League. Hvorimod Atletico også ligger på en fjerde plads på nuværende tidspunkt.

I weekenden fik de røde djævle en flot hjemmebane sejr mod Tottenham, da Ronaldo sparkede et flot hattrick ind i deres 3-2 sejr. En sejr de virkelig også havde brug for inden deres knockout kamp. Da de inden Spurs kampen havde spillet tre kampe uden sejr i træk. En sejr blev det også til for Atletico Madrid, da de slog Cadiz på hjemmebane. Hvilket betød at de fik deres fjerde sejr i træk, i ligaen. Joao Felix kom på tavlen i 3 ud af 4 kampe, hvilket muligvis betyder at der er en meget stor chance for at en af de to portugisere bliver i afgørende i returopgøret på Old Trafford.


Skader og karantæner:

Atletico Madrid:

Spiller ikke:

M. Cunha (Knæskade)

D. Wass (Knæskade)

T. Lemar (Lårskade)

S. Vrsaljko (Muskelskade)

Manchester United:

Spiller ikke:

M. Greenwood (Inaktiv)

Tvivlsom:

S. Mctominay (Lægmuskelskade)

Bud på kampens profil:

Mit bud på kampens profil er Cristiano Ronaldo, han er skabt for de store kampe i Champions League. Den portugisiske legende har stadig den afgørende evne til at vinde fodboldkampe og der er vist ingen tvivl om, at CR7 er grunden til at Manchester United fortsat er med i Champions League. Ronaldo kommer ind til opgøret med et hattrick mod Tottenham i weekendens kamp. Så han må være topmotiveret.

Som nævnt sidst, elsker Cristiano Ronaldo at score mål i store kampe og Atletico Madrid er en af hans yndlings ofre. Portugiseren har sat bolden forbi Atletico nettet hele 25 gange i karrieren. En af hans yndlings modstandere i alle turneringer. Derfor er Ronaldo altid det oplagte bud til en kampens profil mod Atletico Madrid. Ronaldo er noteret for 18 mål i 29 kampe for Manchester United i denne sæson. Ronaldo blev også fodboldens all-time topscorer i lørdags med 807 karrieremål. Mon ikke han har planer om at udbygge den føring.

På den anden side, har Atletico Madrids portugisiske angriber, Joao Felix i den seneste tid vist os at han sagtens kan lave mål. Han er nemlig noteret for fire mål i hans seneste fire liga kampe, men om han er klar til at besejre sit idol er jeg ikke helt sikker på.

Bud på kampens resultat:

Atletico var bedst i det første opgør, men de var uskarpe og derfor kunne Manchester United gøre den til 1-1 på deres eneste chance i den første kamp. Kampen tirsdag aften spilles på ”The Theatre of Dreams”, jeg tror vi får et andet Manchester United hold på banen. Et topmotiveret mandskab der vil gøre alt for at gå videre. Jeg spår en 2-0 sejr til de røde djævle, hvor CR7 kommer på tavlen.


Kampen spilles tirsdag kl. 21 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER