England: Premier League
FT
0 - 1
(0 - 1)
Aston Villa
Arsenal
B. Saka (30)
Konrad Cornelius Rasmussen

Aston Villa og Arsenal kæmper om Barcelona-stjerne

Et lejeophold i Aston Villa har sparket nyt liv i den brasilianske kreatør Philippe Coutinhos karriere. Men nu melder Arsenal sig ind i kampen for at hente brasilianeren på en fast kontrakt.
De seneste fire år i Barcelona har været fyldt med skuffelser for den tidligere Liverpool-stjerne Phillipe Coutinho, men et lejeophold i Aston Villa har båret frugt for den 29-årige brasilianer, der har genfundet fodboldglæden under sin tidligere anfører Steven Gerrard.

Coutinho har i sine første otte kampe været involveret i syv mål. Fire mål og tre oplæg er det blevet til for den elegante kreatør. Aston Villa med Johan Lange i spidsen har en købsoption på brasilianeren, der ligger på omkring 350 millioner kroner.

Et problem for Aston Villa kan dog blive den lønpakke som Coutinho har hængende over hoevedet. Ifølge flere medier, så tjener Coutinho omtrent fire millioner kroner om ugen. Det er et stort stykke over Villas budget.

Grundet løn-problemet har Arsenal nu meldt sig på banen. De kan lokke med en markant bedre hyre end, hvad Villa kan mønstre. Arteta ser Coutinho som en klar forstærkning, og ser en stor værdi i Coutinhos erfaring, der kan være med til at hjælpe de unge talenter i Arsenal.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER