Fodbold nyheder

Williams efter duel:
Christian Eriksen trængte til et kram

Af Daniel Fisker

Brandon Williams var på vej op i det røde felt, da han blev revet omkuld, men Norwich-venstrebacken kom på andre tanker, da han så, at synderen var Christian Eriksen.
Article image
Christian spillede sine første 90 minutter siden sidste sommer, hvor han faldt om med hjertestop, da Brentford i weekenden besøgte Norwich. Her blev den danske midtbanemaestro involveret i en episode, som efterfølgende gik viralt.


I et forsøg på at bremse Norwich-venstrebacken Brandon Williams, endte Eriksen med at rive den 21-årige englænder omkuld. Reaktionen så ud til at komme prompte, da Manchester United-lejesvenden så ud til at ville gå i flæsket på Eriksen.

Willams vrede blev hurtigt skiftet ud med kærlighed, da han indså, at det var Eriksen, der havde revet ham omkuld. Udsigten til en hård medfart blev byttet ud med et liggende kram til Eriksen, som lå nederst og mildest talt så forbløffet ud.

- Det var selvfølgelig bare noget, der skete. Det var kun instinkter, udtaler Brandon Williams ifølge Sky Sports.

- Jeg kom forbi ham, og jeg følte, at han rev mig ned, mens vi var i angreb, så jeg var meget vred.

- Jeg havde tænkt mig at… holde ham, men jeg ved, hvad han har været igennem. Det er utroligt, hvad han har opnået, og han er tilbage nu.


- Det var specielt for ham at være på banen for sig selv, og fordi vi var involveret i det, følte jeg, at han trængte til et kram.

- Det er noget, som ingen spiller ønsker at gennemgå. Det var utroligt, at han er tilbage. Han er en spiller af højeste kvalitet, og jeg er sikker på, at han er i topform meget snart.

Eriksen har foreløbig spillet 128 Premier League-minutter, siden han skiftede fra Inter, hvor det ikke var muligt at spille med en pacemaker, til Brentford. ”Kong Christians” erklærede mål er at komme med til VM-slutrunden i Qatar, som sparkes i gang i november.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik