D. Vavro (30), N. Jørgensen (90)
Elias Eliasson

Vavro-perle og Jørgensen-kasse i FCK-sejr

Viborg tabte hjemme til FCK hvor den jyske klub havde god mulighed for et point.
Søndag eftermiddag bød Viborg velkommen til ligaens førerhold fra hovedstaden op til dans. Gæsterne kom til Viborg med en mission, nemlig tre point og fastholdelse af førstepladsen i 3F Superligaen.

Da kampen blev fløjtet i gang stod det klart, at udeholdet ville få en svær kamp. Viborg pressede københavnerne højt på banen, og gav ikke FCK meget ro på bolden. FCK var dog mest på bolden, men blev aldrig rigtig farlige. Kampen var fyldt med tekniske fejl fra begge mandskaber.

Det var først efter 30 minutters spil, at løverne viste tænder. De fik et frispark og der var han, Vavro, der hamrede bolden op i hjørnet fra 30 meters afstand. Et klassemål af den farligste spiller fra FCK. Dette var et perfekt eksempel på FCKs spil, at den farligste spiller fra deres side var deres stærke midterforsvar. Viborg pressede på, men måtte gå til pause med at være bagud 0-1.

Kampen blev sat i gang igen og her ville begge hold gerne score. De startede begge offensivt ud, men blev aldrig rigtig farlige. Viborg var dem der var tættest på at få bold ind målet, men løverne kunne takke deres polske målmand, Kamil Grabara, der ikke tog nogle chancer.

Efter en lille times spil bliver Nicolai Jørgensen sat på banen, i stedet for en doven Khouma Babacar. Han fremviste ikke det store, men Jørgensen skulle senere blive helt for løverne. Viborg prøvede ihærdigt at få udlignet, men det blev aldrig til noget.

Kampen var på vej ind i det sidste minut og der var han, Nicolai Jørgensen, som scorede på en dejlig lille aflevering af den spanske Pep Biel. Kampen endte 0-2 til FCK, som nu sikre på at beholde førstepladsen i Superligaen indtil næste spillerunde.