Fodbold nyheder

Agent for stor Bayern München-stjerne bekræfter skifte til ny klub

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Den tyske forsvarsspiller Niklas Süle meldte i januar ud, at han ikke ville fortsætte i Bayern efter sommer. Nu bekræfter hans agent så, at der er fundet en ny klub til tyskeren.
Article image
Ritzau-Scanpix
Der har grangiveligt været meget interesse for den tyske stopper Niklas Süle siden han meldte ud, at han ikke ynder at forlænge sin kontrakt med Bayern München. En kontrakt, der udløber til sommer. Det betyder, at mange klubber frit har kunne forhandle med den store stopper, der igennem de seneste sæsoner har døjet med mange skader. Nu ser det dog ud som om, at løbet er kørt. Tyskerens agent Volker Struth siger:


- Niklas tog for nylig en beslutning om et skifte til en klub, og jeg ville blive meget overrasket, hvis han ændrer beslutningen igen, siger Struth ifølge Sport 1.

Længe har der været rygter om, at den nyligt forgyldte klub Newcastle skulle være yderst interesserede i at hente den tyske stopper. De rygter skyder agenten dog ned.

- Jeg tror, at jeg ville have et problem, hvis vi skulle annoncere om et par dage, at spilleren vil skifte til Newcastle, når jeg har forklaret at penge ikke er en prioritet, siger agenten yderligere.

Niklas Süle har spillet 159 kampe for Bayern siden han kom til fra Hoffenheim i 2017.

Mere om Niklas Süle

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik