Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

De to Manchester-klubber er på udgik i FC Barcelona, hvor kontraktforhandlingerne med en ung forsvarsspiller tilsyneladende står i stampe. Bliv klogere på dette og meget mere i dagens transferrygter.
Article image
Manchester City er interesseret i FC Barcelona-forsvareren Ronald Araujo, som tilsyneladende prøver på at trække kontraktforhandlingerne med den catalanske storklub i langdrag. (Sport)


Manchester United forbereder også et sommer-bud på Araujo. Den 22-årige midtstoppers kontrakt i Barcelona udløber i 2023. (Marca)

Manchester United er parat til at tage kampen op med Bayern München og FC Barcelona, som i øjeblikket kæmper om Juventus-forsvareren Matthijs de Ligt. (Calciomercato)

I Manchester United pønser man på at give midtbanen en overhaling. West Hams Declan Rice, Leeds Uniteds Kalvin Phillips og RB Leipzigs Amadou Haidara udgør klubbens dyre ønskeliste. (ESPN)

Det er ikke lykkes Chelsea at få Antonio Rüdiger til at underskrive en ny kontrakt, selvom ”The Blues” har tilbudt den 28-årige tysker en ugeløn på knap 1,8 million kroner. Real Madrid og Paris Saint-Germain er interesserede i Rüdiger. (Mail)

Liverpool og Manchester City kan tænkes at rykke på Arsenal-kanten Bukayo Saka, hvis det ikke lykkes ”The Gunners” at kvalificere sig til Champions League. (ESPN)

Adana Demispor-præsidenten Murat Sancak påstår, at klubben havde indgået en aftale om at leje Dele Alli i Tottenham, for Alli skiftede til Everton. (Milliyet)

Atlético Madrid er stadigvæk meget interesseret i Aston Villas polske højreback Matty Cash. (Fabrizio Romano)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik