Fodbold nyheder

Smutter Wilczek fra FCK?

Af Torsten Brix

Den aldrende angriber har ikke den store fremtid i den danske hovedstadsklub…

Article image
Ritzau-Scanpix

– Før jul fortalte træneren mig, at jeg måske kan få svært ved at spille fast, så det ville være bedst, hvis jeg ledte efter en anden klub, men hvis jeg bliver, vil han tage mig med i betragtningerne, når han skal vælge truppen.


Sådan skulle Kamil Wilczek ifølge Ekstra Bladet have sagt til det polske medie Sportowe Fakty, så den polske angriber har næppe den store fremtid i FC København. Superligaklubben vil sikkert gerne af med den løntunge spiller, der endvidere fortæller:

– Den samme besked gav sportsdirektøren til min agent. Problemet er, at der har været stille siden da, og jeg ved ikke, hvad der venter mig, og snart begynder ligaen. Situationen er ikke let for mig – den er blevet lidt tvetydig. Men jeg giver ikke op. Jeg kæmper.

– På den ene side kunne jeg skifte hold, men jeg husker også min tur til Tyrkiet (klubben Göztepe, red.), så jeg vil helst undgå en transfer. Der kom vi ret hurtigt tilbage til Danmark, fordi familien også ville det. Min søn taler dansk, og jeg føler mig godt tilpas i denne liga.

Den 33-årige har kontrakt med FCK frem til sommeren 2023.

Mere om Kamil Wilczek

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE