Fodbold nyheder

Cristiano Ronaldo i stort interview: Jeg vil ikke kæmpe om 7. pladsen

Af Carl-Emil Bromose

Cristiano Ronaldo mener, at det ville være uacceptabelt for Manchester United at slutte uden for top tre i Premier League. Dog bør den nye manager få tålmodighed.

Article image

Den midlertidige tyske manager, Ralf Rangnick, har ikke fået stabiliseret skibet i Manchester United, efter at han overtog fra Ole Gunnar Solskjær. ”De røde djævle” gemmer sig nede på en beskeden syvendeplads – hele 22 point efter Premier Leagues førerhold og de blå bysbørn fra Manchester City.

Verdensstjernen Cristiano Ronaldo er mere end utilfreds med situationen, og han efterspørger markante ændringer i mentalitet i omklædningsrummet, for at få vendt truppens dårlige situation 180 grader.

- Manchester United burde vinde ligaen eller blive nummer to eller tre, fortæller den portugisiske verdenstjene til Sky Sports og fortsætter:

- Jeg kan ikke forestille mig nogen anden position for en klub som Manchester United. I mit hjerte accepterer jeg ikke, at vores mentalitet er mindre end at være i top tre i Premier League – det er i hvert fald min mening.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Sky Sports (@skysports)Den tidligere femdobbelte Ballon D’or-vinder håber på at årsskiftet kan repræsentere en ny tid for klubben.

- Jeg tror, at hvis man vil bygge gode ting op, så skal man også ødelægge nogen ting. Nyt år, nyt liv, og jeg håber, at Manchester kan være på det niveau vores fans ønsker. Vi er i stand til at ændre tingene, forklarer Ronaldo.

- Vi kan gøre det bedre alle sammen. Jeg ønsker ikke at være her for at kæmpe om sjette- og syvendepladsen. Jeg er her for at vinde og for at konkurrere med de bedste. Hvis vi ændrer os, kan vi opnå store ting.

Cristiano Ronaldo tror på, at Ralf Rangnick kan ændre på tingene. United har fire ud af syv kampe i alle turneringer siden tyskerens ankomst, men fodboldstilen har fået flere fans til at være ude med riven, og der har været flere meldinger om intern uro i truppen.

Ifølge Ronaldo, er der dog ingen grund til panik. Han beder derimod om, at hans tyske manager for tålmodighed.

- Han ankom for fem uger siden. Han har ændret meget, men har brug for mere tid til at bringe sine ideer til livs igennem spillerne, siger den 36-årige fodboldlegende, inden han afslutter:

- Det tager tid, men jeg tror på, at han kan gøre et godt stykke arbejde. Vi ved, at vi ikke spiller god fodbold, som vi burde gøre, men vi har god tid til at forbedre os. Siden han ankom, er vi allerede blevet nedre, men han har brug for mere tid.”

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Sky Sports (@skysports)

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik