Fodbold nyheder

- Christian indgår i puljen af spillere

Af Philip Sinkbæk Jensen

Kasper Hjulmand har åbenlyst udtalt, at han håber og tror på, at Christian Eriksen skal være en del af landsholdet på sigt, hvis visse betingelser er opfyldt.

Article image

Landstræneren for det danske Herrelandshold, Kasper Hjulmand, håber og tror på, at Christian Eriksen skal være en del af Herrelandsholdet på sigt, da han håber og tror på, at Eriksen genfinder sit niveau fra sin tidligere karriere.


I et interview med DBU TV deler Hjulmand sit håb omkring et Eriksen-comeback, hvorfor at han erklærer, at Eriksen vil indgå i puljen af potentielle spillere til landsholdet:

- Man er på landsholdet af gavn, og vi skal have det stærkeste hold på banen, og vi skal vinde de kampe, der er foran os.

- Der indgår Christian selvfølgelig i den pulje spillere, når han nu kommer i gang.

- Det, der skal ske nu, er, at han selvfølgelig skal have ro til at komme i gang. Han skal have ro til at spille og finde et sted at være.

- Jeg har både et håb og en tro på, at han kan finde sit vanlige niveau, som han haft igennem mange, mange år.


- Får han det, finder han det sted at spille, og er han så god, som jeg tror, at han altid har været, så er det svært at tro på, at han ikke har en stor rolle for vores allesammens landshold, som han har haft igennem lang tid, siger Hjulmand afslutningsvis.

Mere om Danmark

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik