Fodbold nyheder

Van Dijk om mesterskabskamp: Der er et stort hul op

Af Jonathan Kjær Troelsen

Liverpool og Chelsea spændte ben for hinanden, da de to mesterskabsaspiranter spillede 2-2 søndag aften.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City har vundet de seneste 11 Premier League-kampe, og Pep Guardiolas tropper må siges at være favoritter til at vinde det engelske mesterskab. Især efter at de to nærmeste forfølgere, Liverpool og Chelsea, delte i porten søndag aften.


I øjeblikket er der 11 point fra Liverpool på tredjepladsen til Manchester City på førstepladsen. Det er et stort hul, selvom Liverpool har en kamp i hånden. Det mener forsvarskrumtappen Virgil Van Dijk.

-Det er aldrig svært at tro. Det er et stort hul, og de (Manchester City, red.) bliver nødt til at tabe titlen. Men alt kan stadig ske, siger hollænderen.

-Vi har været i den situation før, hvor vi havde et forspring og alligevel tabte. Så alting er muligt. Vi vil fokusere på os selv, Chelsea vil fokusere på dem selv, og vi skal bare have resultaterne, spille god fodbold og vinde kampe, siger Van Dijk ifølge Sky Sports.

Næste Liverpool-opgave er på torsdag, hvor turen går mod London, hvor Arsenal venter på udebane i den første af to EFL Cup-semifinaler.


Mere om Virgil van Dijk

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE