Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Romelu Lukaku vil efter forlydender genforenes med sin tidligere Inter-træner. Det betyder et muligt skifte til Chelseas lokalrivaler.

Article image

Romelu Lukaku har udtrykt sin utilfredshed i Chelsea, og nu vil han forsøge at blive genforenet med sin tidligere manager Antonio Conte næste sommer. Conte er manager i Tottenham. (Gazzetta Dello Sport)


Manchester Uniteds forhåbninger om at lokke West Hams Declan Rice til klubben er blevet forstærket de seneste uger, efter at West Ham er røget udenfor Champions League-positionerne. Manchester City og Chelsea lurer også på midtbanespilleren. (The Sun)

Newcastle vil hente seks nyindkøb denne vinter, og de håber som minimum at have højrebacken Kieran Trippier og endnu et indkøb spilleklar til den skæbnesvangre bundkamp d. 15. januar, når Newcastle møder Watford. (The I)

Tottenham og West Ham er interesserede i Wolverhamptons spanske offensivspiller Adama Traore, som angiveligt skulle have en salgspris på 175 millioner kroner. (The Telegraph)

Newcastle får svært ved at hente den hollandske U21-landsholdsspiller Sven Botman til klubben. Lille-spilleren er bekymret over at komme til en klub, som kæmper for nedrykning. (The Times)

Aston Villa er den seneste af en lang række klubber, som bliver kædet sammen med Borussia Mönchengladbach-spilleren Denis Zakaria. Den 25-årige schweizer har også tiltrukket interesse fra Liverpool, Leicester, Arsenal og Everton. (Daily Mail)


Adskillige Championship-klubber har fået venstrebacken Neil Taylor som et transfermål denne vinter. Den tidligere Swansea- og Aston Villa-spiller har imponeret under sin korttidsaftale med Middlesbrough. (The Sun)

Ærkerivalerne Manchester United og Liverpool kæmper på transferfronten om at hente Leeds’ store talent Charlie Cresswell. Begge klubber skulle have interesse i den 19-årige forsvarsspiller. (Daily Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik