Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Newcastle har kontaktet Arsenal med henblik på at leje Arsenals angriber Pierre-Emerick Aubameyang, som er røget ud i kulden i London-klubben. Newcastle vil leje Aubameyang i resten af sæsonen og med en købsoption på 177 millioner kroner. (Sunday Mirror)


Newcastle har desuden budt mere end 442 millioner kroner for Benficas uruguayanske angriber Darwin Nunez. (The I)

Newcastle håber på, at aftalen med Atletico Madrids engelske højreback Kieran Trippier, falder på plads inden for de kommende par dage. (Sunday Telegraph)

Everton er blevet tilbudt Barcelonas brasilianske offensivspiller Philippe Coutinho. Manager Rafael Benitez er desuden interesseret i at hente Rangers´ skotske højreback Nathan Patterson. (Mail)

Arsenal er interesseret i at hente Aston Villas 23-årige brasilianske midtbanespiller Douglas Luiz. (Sun)

Aston Villas hollandske kant Anwar El Ghazi, er et transfermål for West Ham. (Football Insider)


En konflikt mellem den hollandske Donny van de Beek og hans tidligere agent betyder, at det virker usandsynligt, at han forlader Manchester United til januar. (Sunday Mirror)

Leicester er interesseret i at hente den ghanesiske forsvarsspiller Abdul Mumin fra portugisiske Vitoria Guimaraes. (Mail)

Både Manchester United og Liverpool er interesseret i Leeds´ engelske forsvarsspiller, 19-årige Charlie Cresswell. (Sun)

Leeds´ engelske højreback, Cody Drameh er i forhandlinger med Nottingham Forest omkring et potentielt lejeophold. (Football Insider)

Liverpool vil hente en ny angriber i januars transfervindue, hvis der opstår en mulighed for at lave en investering i en spiller med stort udviklingspotentiale. (Anfield Watch)

Watford har aftaler på plads omkring indkøb af Nices ivorianske venstreback Hassane Kamara og Eupens midtbanespiller Edo Kayembe. Begge spiller hentes for 35 millioner kroner hver. (The Athletic)
Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik