Fodbold nyheder

Sprudlende Lindstrøm blev matchvinder for Frankfurt

Af Niels Nedergaard

Jesper ”Jobbe” Lindstrøm spillede en stor kamp, da Frankfurt lørdag besejrede Bo Svensson og Mainz med 1-0 i Bundesligaen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der var danskeropgør lørdag i den tyske Bundesliga, da Frankfurt bragede sammen med Mainz. I Frankfurts startopstilling var Jesper ”Jobbe” Lindstrøm, der på det seneste har været i forrygende form, mens Bo Svensson stod ude på sidelinjen hos modstanderne fra Mainz.


Og det var Jesper Lindstrøm, der trak det længste strå i den duel. Danskeren var her, der og alle vegne og blev matchvinder, da han efter 35 minutter stille og roligt lagde bolden i kassen efter et godt oplæg af holdkammeraten Rafael Borre.

Netop Rafael Borre og Jesper Lindstrøm havde et utroligt godt samarbejde i løbet af kampen, og i flere situationer var begge spillere farlige foran målet. Især Jesper Lindstrøm viste storspillet frem og udgjorde hele tiden en stor trussel for gæsternes forsvar.

Frankfurt var tættest på at få måltavlen til at lyse yderligere op, men skarpheden manglede i sidste ende for hjemmeholdet, og det virkede samtidig som om, at kræfterne begyndte at slippe en smule op jo længere kampen skred frem.

Ingen kunne dog forhindre Jesper Lindstrøm i at blive dagens helt store helt, og danskeren kunne dermed krone sig som matchvinder efter en meget flot præstation, hvor den tidligere Brøndby-profil cementerede sin plads i startopstillingen hos Frankfurt.

Med sejren er Frankfurt oppe på femtepladsen i Bundesligaen med 27 point efter de første 17 kampe, mens holdet også kunne glæde sig over at tage sin femte sejr i de seneste seks kampe. Mainz dumper til gengæld ned på ottendepladsen med 24 point, hvilket dog stadig må siges at være ganske tilfredsstillende for Bo Svensson og kompagni.

Mere om Jesper Lindstrøm

Mere om Frankfurt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE