Fodbold nyheder

Avis: Brøndby vil af med flere spillere

Af Niels Nedergaard

Ifølge B.T. arbejder Brøndby på at skille sig af med både Andrija Pavlovic og Oskar Fallenius i vinterens transfervindue.

Article image

Brøndbys helt store profil i angrebet, Mikael Uhre, er rygtet væk fra klubben, og derfor spekulerer mange nok i, hvorvidt klubben fra Vestegnen vil have en eventuel erstatning på plads for den brandvarme angriber, hvis det skulle ske, at klubben sælger ham.

Men faktisk arbejder Brøndby i stedet på at skille sig af med to af truppens to angribere. Der er tale om Andrija Pavlovic samt svenske Oskar Fallenius, der begge aldrig rigtigt har slået igennem på Vestegnen, hvor de primært har været brugt som reservespillere.

Begge spilleres tid i Brøndby hænger nu i en tynd tråd, for ifølge podcasten Transfervinduet, som B.T. står bag, arbejder klubben på at finde en løsning, der gør, at både Pavlovic og Fallenius spiller på andre adresser, når transfervinduet lukker 31. januar.

Avisen mener at vide, at Brøndby ikke vil tøve, hvis der skulle komme et acceptabelt bud på Andrija Pavlovic, der som de fleste nok ved har en broget fortid hos rivalerne fra FC København. Samtidig håber klubben fra Vestegnen på, at Oskar Fallenius kan blive udlejet til en klub i hjemlandet Sverige i et forsøg på at få mere spilletid.

Her stopper udrensningen dog ikke. For ydermere skriver B.T. at Tobias Børkeeiet og Jens Martin Gammelby heller ikke en stor del af de fremtidige planer i Brøndby. De danske mestre skulle således være klar til at skippe begge spillere, hvis det rette tilbud skulle komme.

Én ting, der dog allerede nu står klart, er, at Michael Lumb forlader de blågule, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet. I hvert fald, hvis man skal tro forsvarsspillerens udtalelser til tipsbladet.dk.

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik