Italien: Serie A
FT
0 - 3
(0 - 2)
Genoa
Milan
Z. Ibrahimović (10), J. Messias (45), J. Messias (61)
Carl-Emil Bromose

Simon Kjær ude for sæsonen!

Simon Kjærs sæson er højst sandsynligvis færdig efter en alvorlig skade i onsdagens AC Milan-sejr.
Simon Kjær startede ugen ud med glamour og Ballon d´Or, men slutter den af med smerter og dårlige nyheder. Som Indkast.dk skrev i går, måtte den danske landsholdsanfører nemlig udgå kun få minutter inde i AC Milans onsdags-opgør mod Genoa, efter hvad der lignede en slem soloulykke

Danskeren ankom til undersøgelse torsdag, hvor han blev støttet af et par krykker og klublæge Stefano Mazzoni. Milano-klubben har efterfølgende meldt ud, at Simon Kjær skal have foretaget en operation for en ledbåndsskade i sit venstre knæ. Operationen vil foregå allerede i dag fredag.



Ifølge flere italienske medier, blandt andet Gazzetta dello Sport, står Simon Kjær højst sandsynligvis over for en lang skadespause på seks måneder. I kølvandet på det, skulle AC Milan angiveligt allerede kigge efter en erstatning, som de kan erhverve sig i transfervinduet til januar. Her skulle valget være faldet på den 24-årige brasilianske midterforsvarer, Gleison Bremer, som til dagligt spiller i Torino.

Der afventes stadig en officiel melding fra AC Milan efter fredagens operation, hvor flere detaljer om skaden og Simon Kjærs pause forventes at blive meldt ud.

32-årige Simon Kjær har været fast mand for AC Milan siden sin skifte fra Atalanta i 2019, og klubben ligger i indeværende sæson på andenpladsen i Serie A efter onsdagens 3-0-sejr på udebane mod Genoa.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER