Fodbold nyheder

Ingen Ronaldo?: Her er favoritterne til at vinde Ballon d'or 2021

Af Asbjørn Steffensen

Indkast.dk giver dig et overblik over de fem favoritter, der kan løbe afsted med den gyldne bold og titlen som verdens bedste fodboldspiller.

Article image

Lionel Messi, Barcelona, PSG og Argentina
Argentineren er bookmakernes favorit til at vinde Ballon d'or for syvende(!) gang. 2021 blev året, hvor Messi skiftede fra sin elskede barndomsklub, Barcelona, til de franske vicemestre fra PSG. Det blev også året, hvor han endelig vandt en titel med det argentinske landshold.

Titler: Copa America og Copa del Rey
Personlige statistikker: 41 mål og 17 assists
Odds: 1.36

Robert Lewandowski, Bayern München og Polen
Polakken har fortsat med at høvle målene ind i Bundesligaen. Mange mener, at han skulle have vundet den sidste år, men siden den ikke blev uddelt i 2020, fik han ikke den gyldne bold. Han er dog med igen i opløbet i år og kan ende med at vinde sin første Ballon d'or.

Titler: Bundesliga-vinder, VM for klubhold og DFL Super Cup
Personlige statistikker: 64 mål og 10 assists
Odds: 3.00

Karim Benzema, Real Madrid og Frankrig
Franskmanden er blevet bedre og klogere med årene og er vigtigste mand på Real Madrid hold. Det blev ikke til nogen titler på klubplan, men med det franske landsholds vandt han UEFA Nations League.

Titler: UEFA Nations League
Personlige statistikker: 42 mål og 14 assists
Odds: 25.00

Mohamed Salah, Liverpool og Egypten
Den egyptiske farao har specielt i efteråret være fænomenal for Liverpool. Egypteren både scorer og assisterer sine holdkammerater. Selvom han ikke havde samme niveau i foråret, er han alligevel måske Premier Leagues bedste, når han præsterer.

Titler: Ingen
Personlige statistikker: 34 mål og 12 assists
Odds: 25.00

Jorginho, Chelsea og Italien
Den italienske midtbanespiller er, dømt på titler, den, der har klaret det bedst blandt favoritterne i år. Hans forståelse for spillet og overblik er undervurdereret og han var en vigtig brik hos Chelsea, da de vandt Champions League i foråret og på det italienske landshold, da de vandt EM i sommer.

Titler: EM, Champions League og UEFA Super Cup
Personlige statistikker: Otte mål og tre assists
Odds: 33.00


Odds er taget fra Skybet

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik