Fodbold nyheder

Pep Guardiola giver stortalent løbepas

Af Daniel Fisker

Manchester City-manageren Pep Guardiola har givet stortalentet Ferran Torres lov til at søge nye græsgange i januar.

Article image
Ritzau-Scanpix

21-årige Ferran Torres’ spilletid har været begrænset, siden han pådrog sig en skade. Forinden havde han startet inde i syv ud af 11 kampe. Han er siden blevet skiftet ind i fire kampe. Den unge kantspiller står efter sigende højt på FC Barcelonas ønskeliste.

Barcelona-direktøren Mateu Alemany har et godt forhold til Torres’ agent, Hector Peris, som stod i spidsen for den tidligere Valencia-spiller, da den unge kantspiller fik sin fodboldopdragelse på den spanske østkyst.

Manchester City betalte 171 millioner kroner, da ”The Citizens” i sommer købte stortalentet i Valencia. Han har dog ikke bidt sig fast hos Premier League-storklubben, så derfor mener Mundo Deportivo at vide, at Torres har fået løbepas til januar.

FC Barcelona står efter sigende forrest i køen, når Xavi skal forstærke FC Barcelonas offensiv. Den catalanske storklub er tilsyneladende så interesseret i det spanske stortalent, at Camp Nou-klubben er villig til at vente til sommerens transfervindue, hvis ikke købet af Torres lykkes til januar.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik